چیدن مبل کنار پنجره یک انتخاب کلاسیک و ایده ایی بسیار جذاب در دکوراسیون داخلی است که متاسفانه کمتر در خانه های ایرانی اجرا می شود. نشستن کنار پنجره و مشاهده منظره بیرون کاری لذت بخش و تسکین دهنده است و در چیدمان هر اتاقی می تواند از آن بهره برد .
اولین بار در دوره ملکه ویکتوریا از این ایده استفاده شده است. اگرچه چیدمان مبل در کنار پنجره یک گزینه کلاسیک است اما برای خانههای مدرن امروزی نیز یک گزینه ایدهآل است.
اگر به فکر ست کردن مبلمان خود با پنجرههای خانهتان هستید یا به دنبال خرید صندلیهای پنجرهای هستید، ما در این مقاله چندین راهکار برای چیدمان مناسب مبل در کنار پنجره فراهم کردهایم.
استفاده از پنجره های خلیجی و کمانی در ساختمان
پنجره خلیجی به طور کلی به نوعی از پنجره ها گفته می شود که خارج از زیربنای ساختمان قرار گرفته اند و حالتی به بیرون دارند. این پنجره ها از چند لنگه در کنار هم تشکیل شده اند و می توانند ابعاد مختلفی داشته باشند.
بیشترین استفاده از پنجره های خلیجی در پذیرایی و نشیمن خانه است. گرچه امکان نصب آن در اتاق خواب یا سایر فضا ها نیز وجود دارد.پنجره های خلیجی و کمانی عملا سبب بزرگتر شدن فضای خانه شما می شوند، و مکانی بسیار خوب و شیک برای نشستن و لذت از مناظر بیرون هستند. با کارگزاشتن نوع دوجداره و عایق این نوع پنجره ها می توان از نفوذ سرما و سر و صدا به داخل منزل جلوگیری کرد.
قرار دادن یک میز در کنار صندلی های پنجره ای
ترکیب صندلی های پنجره ای با یک میز ، یکی از سادهترین راهها برای ایجاد خلاقیت در چیدمان منزل است. بخصوص این کار زمانی راحت تر انجام میشود که صندلی پنجرهای بلند و نیمکت مانند داشته باشید. این ایده صندلی پنجره ای شما را به یک گوشه دنج برای صرف صبحانه تبدیل کرده و حس صرف غذا در رستوران را خواهید داشت. با قرار دادن یک میز در کنار صندلیهای پنجرهای خود میتوانید از منظره زیبای فضای بیرون منزل خود لذت ببرید.
تناسب رنگ مبلمان با سایر عناصر منزل
یکی از نکات مهم در چیدمان مبلمان، تناسب رنگ مبلمان با سایر عناصر است.منطقیترین روش آن است که مبلی را انتخاب کنید که مکمل سایر عناصر دکوراسیون باشد، نه اینکه در مرکز توجه قرار گیرد یا به رنگ دیوار باشد.
بافت و رنگ مبلمان باید به عناصری مثل رنگ سایر صندلیها، پردهها، رنگ دیوارها و طرح کاغذ دیواری و حتی کوسنها متناسب باشد. با انتخاب یک رنگ و بافت مناسب برای مبلمان خود می توانید، فضایی دلنشین و جذاب برای منزل خود خلق کنید.
قرار دادن صندلی پنجره ای به عنوان بخشی از اتاق نشیمن
یک روش کاربردی دیگر، نصب مبلمان در کنار یک پنجره بزرگ است که منظره زیبایی دارد. با قرار دادن یک مبل بزرگ در کنار یک پنجره بزرگ و ترکیب آن با دو صندلی کوچک در طرفین، یک فضای نشیمن پر نور و زیبا خواهید داشت.
یک نکته که باید در استفاده از این ایده رعایت کنید این است که حریم شخصی را رعایت کنید. می توانید برای احساس امنیت و راحتی بیشتر، فضای نشیمن را از سایر قسمتهای شلوغ خانه جدا کنید. با جدا کردن این فضا از اتاقهای شلوغ، سکوت و آرامش کافی برای مطالعه و استراحت برای خود فراهم میکنید.
قرار دادن صندلی پنجرهای در کنار قفسههای کتاب
شما همچنین میتوانید از قفسه های کتاب در دو طرف صندلی پنجره ای استفاده کنید.در این ایده کنارههای قفسه محیط بیشتری برای خم شدن و تکیه دادن فراهم میکنند. قرارگیری صندلی در کنار قفسه کتاب، دسترسی بیشتر به کتابها را به شما میدهد. همچنین با استفاده از چند کشو در زیر صندلی میتوانید یک فضای ذخیرهسازی مناسب برای خود بسازید.
اگر قرار است صندلیها را در کنار کمد یا کابینت یا قفسه قرار دهید، دقت کنید که برای ایجاد حس تعادل، حتما در هر دوطرف پنجره تعداد یکسانی کمد یا قفسه وجود داشته باشد.
استفاده از وسایل الکترونیکی در کنار صندلی ها
ما اکنون در دوره فناوری و عصر تکنولوژی زندگی میکنیم. دیگر کمتر کسی به خواندن کتابهای کاغذی علاقه دارد. اکثر مردم تمایل دارند که کتابهای الکترونیکی یا وبسایتها را مطالعه کنند. دقت کنید که حتما در کنار صندلیها محل مناسبی برای قرار گرفتن وسایل الکترونیکی در نظر بگیرید.
همچنین یک پریز برق برای شارژ کردن گوشیهای هوشمند اختصاص دهید.
ارتباط با محیط خارج از خانه
همیشه قرار نیست که مبلمان در کنار پنجرهها در داخل خانه قرار بگیرند.میتوانید با قرار دادن آن ها در کنار یک پنجره کشویی که رو به باغ یا حیاط باز میشود تنوع و خلاقیت ایجاد کنید. در اینصورت هر موقع که دلتان بخواهد میتوانید با باز کردن پنجره به خارج از خانه بروید. همچنین اگر کودکان شما در حیاط بازی میکنند، با استفاده از این ایده میتوانید علاوه بر استفاده از هوای آزاد و مطالعه در نور آفتاب، کودکان خود را نیز زیر نظر بگیرید.
Great info. Lucky me I recently found your website by accident (stumbleupon). I have saved as a favorite for later!